Dotazy na nezarezervovany inzerat

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Ivana Jank (autor tématu) 117 před 5 roky

Dobrý den, poté, co jsem po prázdninách opět začala dávat inzeráty s nabídkou, mám problém. Ač mám v profilu napsáno, že na blbě dotazy typu je to volné apod. neodpovídám, pomalu každý zájemce se dotazuje, zda je volně, aktuální apod. Když ten inzerát je bez rezervace, tak logicky je volný, dostupný, aktuální apod. Pro mě je opravdu ztráta času na to odpovídat, prostě napište, nač to chcete a kdy můžete přijet. Jsme na portálu za odvoz a ne v kroužku spisovatelů. Děkuji.

Svoboda. 1 před 5 roky

Paní je vidět že jste moc ,, chytra " .Mne se stalo několikrát ze jsem otpovedel na inzerát které bylo volny,a po nikolika dnu mi otpovidaji ze je pryč. Takže se zeptat se že je volna je v pořádku.

rakapka 36 před 5 roky

Mě přijde normální se zeptat zda je to volné, protože když napíšu na inzerát, tak mi povětšinou odpoví, že už přede mnou psalo x zájemců, a že už to má někdo slíbené (i kdžy třeba ještě provedena rezervace).
I já často musím zájemce odmítnout, protože se přihlásím a mám tu na jeden inzerát třeba pět zájemců, tak to jednomu zarezervuji a dalším napíšu že už není volné, že je to zadané, a mohu se jim ozvat jen pokud to dotyčný nevyzvedne. Nechápu co je na tom dotazu špatného.

Ivana Jank (autor tématu) 117 před 5 roky

Prominte, ale je skoda, ze se do diskuze zapojili ti, kteri jeste moc nevedi, co to je dve hodiny fotit, popisovat a vkladat inzeraty a pak vam cele odpoledne cinka telefon s dotazy, zda je to volne. Jak zde ma nekolik lidi, kteri jsou zde dlouho a hodne davaji, v profilu napsano, vadi jim tez dotaz,,je to volne? Ano, neni u toho rezervace, tak je to proste volne. Az se rozhodnu to nekomu dat, samozrejme tam dam rezervaci a uz to volne nebude.
Pro me je opravdu ztrata casu odpovidat na neco, co je jasne. Navic to mam vse jasne napsane v profilu. Je skoda, kdyz kvuli tomu, ze ho zajemce neprecte (anebo nepochopi, nevim) davam jeho dotaz do archivu.
A pro Sasu - az si date praci a vypisete a nafotite 500 inzeratu, kdy na kazdy druhy bude tento dotaz, budete mluvit jinak. Ja jsem na netu z pracovnich duvodu nonstop, maily mi cinkaji v mobilu a tyto uplne zbytecne dotazy me zdrzuji, protoze je ctu hned.
Vas nazor vam neberu, ale podle me je to proste tak, ze kdyz neni rezervace, tak klidne kliknu na ,,mam zajem'' protoze muzu byt jedina anebo darce proste ceka a vybira, koho obdaruje a pak tam da ,,rezervace''

Michaela 103 před 5 roky

Přesně tak Ivano, máte naprostou pravdu, a přesně tak i já mám v profilu mj. napsáno, ať mi lidé tento srandovní dotaz nepíší, že na něj nebudu reagovat.

Akela 588 před 5 roky

Já to sice tolik neřeším,ale když sama požádám o nějakou věc a vidím, že se přede mnou už dívalo 30 lidí, pochopitelně že slušně požádám a zmíním tam toto: ráda bych věc získala pokud již není přidělena. Zájemce si vybírám,neznamená to,že věc může dostat pouze první zájemce. Někdy dávám rezervaci později, protože ještě koresponduji s konkrétním člověkem a čekám zda to opravdu klapne, pak rezervuji. Chápu vaše názory