zpráva ohledně hodnocení padá do spamu

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Ivi (autor tématu) 9 před 5 roky

dnes opět po poledni mi přišla zpráva, že mi dárkyně plyšáka napsala hodnocení a já to našla ve spamu. není to poprvé. nyní už hledám ve spamu takové zprávy. děkuji za opravu.

Rypoň 1 před 5 roky

Dobré ráno
Domnívám se, že bude stačit kliknout na roletku hned za emilovou adresou (je to součástí každé adresy) a tam vybrat možnost "důvěryhodná adresa" a to by mělo stačit.
Ryp.

Tomáš 421 před 5 roky

ad ivi: Řešilo se to tu už několikrát - jak píše kolega výše - dát příkaz, aby konkrétní zpráva nešla mezi spam - spam Vám totiž ve Vašem osobním emailu neošetří admin této stránky, ale Vy sama - tedy ne že by třeba nechtěl, ale prostě proto, že nezná Vaše přístupové heslo, které patrně nesdělujete nikomu.

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

nesmysl. resite dusledek a ne pricinu.. na co je spam slozka kdyz ji musim prolejzat
duvod je ten ze je to poslany z neduveryhodnyho serveru ktery nema mx zaznam v domene odesilatele, nereaguje na greylisting ci nena spf...

Tomáš 421 před 5 roky

Nic neřeším. Pouze parafrázuji z ofidc. textu poskytovatelů. Kdybych měl brát jako nedůvěryhodný server všecko, co mi za 20 let napadalo do Spamu, tak bych tam musel zařadit téměř vše, co je na internetu. V první řadě to byl Seznam cé zet

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

ja do spamu cca rok uz nekoukam

Tomáš 421 před 5 roky

Tož - to je, řek bych, každého uživatele emailu věc.

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

vzdyt to rikam resite pouze nasledek ne příčinu

Tomáš 421 před 5 roky

Tak jo.

Admin Petr 247 před 5 roky

@ivi zdá se, že problém s padáním do spamu máme primárně (možná pouze) u centrum.cz. Poprosím - přepošlete nám na podporavsezaodvoz.cz jeden, případně i několik těchto emailů. Centrum.cz je potřebuje pro analýzu a případnou úpravu klasifikace našich emailů. Děkujeme!

@Ondra: díky za zájem poradit, nebereme to na lehkou váhu - DKIM, SPF i DMARC máme, leč ne nutně to všude stačí.

(editováno adminem)

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

To je dobře Pokud máte tak by mne skoro zajímalo o co jde.

Tomáš 421 před 5 roky

ad Ondra: příště, prosím, kontaktujte v těchto věcech přímo admina a nekritizujte zbytečně uživatele, kteří nepatří do "rodiny" IT a nevozte se na nich z výšin Vašich programátorských znalostí. Myslím, že Vy zas třeba neumíte jiné věci a nikdo Vás za to tady veřejně nekritizuje. Děkuji za pochopení.

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

Ja to nemyslel zle a samo neumim toho plno