Nahlašování inzerátu

Diskuze » Potřebuju poradit

Kathk (autor tématu) 10 před 5 roky

Dobrý den, všechny mé poslední inzeráty byly nahlášeny z důvodu NENÍ ZA ODVOZ. Všechny předměty daruji a vždy jsem darovala, nikdy po nikom nechci nic naoplátku. Nicméně, mám v profilu napsáno, že pokud už by tu byl člověk, který by měl nutkání mi za cokoli dát něco naoplátku (a chtěl mi dát něco, čeho má sám přebytky - třeba ovoce ze zahrádky nebo žížalí čaj), budu ráda. Ale nikdy aktivně nikomu nepíšu po tom, co se ozve, že má zájem o darovanou věc, jestli náhodou nemá něco ze zahrádky. Mám to jen napsáno v profilu. Už asi rok. Nikdy nebyl problém, a teď najednou nějaký aktivista nahlašuje moje inzeráty a já s tím můžu dělat prd. Je nějaká cesta, jak to řešit? Je problém na mé straně, že mám v profilu ten popis? Díky za jakékoli odpovědi

Akela 587 před 5 roky

Dobrý den. Pokud nic nepožadujete tak nic o tom nepište. Pokud vám někdo něco bude chtít dát tak vám to dá sám od sebe a cokoliv. Ale psát si do profilu - --- něco na oplátku, moc mě potěšíte ovocem a zeleninou bez plastového obalu a sáčku, veganskými mňaminami a žížalím čajem z vermikompostéru. --- to už je požadavek a není hned vidět.

Kathk (autor tématu) 10 před 5 roky

Dobře, ještě tam mám dodatek, že nic z toho nepožaduji a jen to tam píši, pokud náhodou někdo nemá onu věc, a chce se toho zbavit. Jde mi o to, že chci předejít tomu, aby se nějaký člověk sám od sebe tahal s nějakou věcí, kterou mi chce naoplátku ze své vlastní vůle darovat, ale já o nic nestojím, a tak bych musela odmítnout. Protože to už se mi stalo několikrát a pořád odmítat je prostě nepřijemné a otravné. Taky si myslím, že spousta lidí má doma spoustu ovoce, zeleniny, které třeba nestíhá sama spotřebovat, nenapadne je dát sem na vsezaodvoz, nebo tak.
Je to o té formulaci, jakou to mám na profilu napsané? Nebo prostě principiálně je to špatně?
Nevím, jestli je úplně jasné, o co mi jde. Ale v prvé řadě nevyžaduji po lidech, aby mi dávali cokoli, ale jestli už mají něco navíc (a to mluvím fakt jen o nějaké organické produkci - bylinky, ovozel, žížalí čaj), čehož se třeba chtějí zbavit (a třeba to radši vymění za mnou darovanou věc než to inzerovat sem, a přidělávat si s tím práci), chci jim dát tu možnost se toho zbavit.

Kathk (autor tématu) 10 před 5 roky

Ještě chci dodat, že neupřednosťuji při výběru člověka, kterého nakonec obdaruji, podle toho, zda mi napsal, že by mi mohl nabídnout to či ono naoplátku. Na to můžu přísahat. Vybírám toho, u koho si myslím, že to nejvíc potřebuje, nebo podle úrovně psaní, nebo intuice. Rozhodující není nikdy, jestli mi napíše, že má pro mě mátu nebo jablko.

Magda 23 před 5 roky

Já myslím, že tu řádí nějaký troll - poslední dva dny vidím, že všechny inzeráty jsou označené červeně. Je to práce pro adminy.

Magda 23 před 5 roky

Tím chci říci, že označené nejsou jen Vaše inzeráty (Kathk).

P.S.: Hodně nedávno tu byla poptávka na flétnu od Lenky, co má dceru s hlas. handicapem a hra na flétnu by ji měla pomáhat - držím palec, aby rezervace byla právě pro ni

https://vsezaodvoz.cz/inzerat/113743/detska-fletna

Kathk (autor tématu) 10 před 5 roky

Wow, děkuji, Magdo! Já jsem si ho právě všimla asi před týdnem, i z části kvůli tomu jsem zajela k máme, kde jsem měla mou starou flétnu ze školky, abych ji mohla darovat. Jen se mi tenhle inzerát ztratil a dneska jsem ho prostě nepomla najít. Ještě jednou moc děkuju ))

Magda 23 před 5 roky

Není vůbec zač Já si ho uložila do oblíbených, že se poptám, jestli se flétna někde neobjeví Tak to jsem moc ráda, že jste na ni myslela

Petr Roubíček 242 před 5 roky

Ten Trol má možné jméno Eva a je to možná zastydlá puberta ,inzerovala například luxusní auto za odvoz apod. ,nebo je sprostá tady apod. ,pak ještě nahlašuje vše i ,když nic neporušíte .

Štěpán Kasal 1 před 5 roky

Rozhodně si myslím, že uvedený požadavek v profilu je správně, to by se mělo podporovat.
Často se dává čokoláda, jak můžu vědět, že by dotyčný ocenil cuketu?
Žížalí čaj by mne už vůbec nenapadlo někomu dávat, a zrovna ho mám.

Odrin 9 před 5 roky

Já bych to být Vámi v profilu určitě nechal. Osobně jsem rád, když vím, co komu udělá radost a u Vás je jasně napsáno, že nic nepožadujete. Navíc to že někdo nahlasí inzerát nic neznamená (pokud ho admin kvůli nahlášení nesmaže) a je dále normálně aktivní a všem viditelný.

Kathk (autor tématu) 10 před 5 roky

Děkuji za zpětnou vazbu, Štěpáne i Odrine. Bohužel si myslím, že tohle nahlašování z důvodu není za odvoz však pak odrazuje lidi si o věc napsat, protože si třeba myslí, že ve zprávách pak něco požaduju. A to je trochu naprd.

Odrin 9 před 5 roky

Já bych to vyřešil takto: Na svůj profil "informace" můžete napsat něco ve smyslu: "Něco málo o mně: Nesnáším náfuky, miluji ježdění na kole a jsem blázen do zdravých potravin jako žížalový čaj, ovoce ze zahrádky, atd..." No a kdokoliv si tohle přečte, Vás absolutně nemůže obvinit, že něco požadujete. Bude-li ale někdo chtít darovat něco na oplátku, bude mít hned jasno, co zvolit. Myslím si ale, že ten kdo Vás hlásí "NENÍ ZA ODVOZ", již váš profil nekontroluje a nahlašuje Vás automaticky. Takže bych zkusil zablokovat zlo plodící paní Evu (jak tu kdosi psal) a když neuvidí Vaše inzeráty, tak je nebude moci ani nahlásit.

Kathk (autor tématu) 10 před 5 roky

Okok, Evu jsem zablokovala již včera, pak otestuji přidáním předmětu, zda bude zas zablokován

Klára 9 před 5 roky

Milá Kathk - moc děkujeme za předání a vaše věta, co by se vám hodilo je skvělá - alespoň si řeknete, co by se vám PŘÍPADNĚ hodilo (nikoli že by to bylo podmínkou předání)! Také moc děkuji za krásné hodnocení a já vás také hodnotím - na 100%! Doporučuji! Krásný víkend!

Kathk (autor tématu) 10 před 5 roky

Kláro, děkuji moc za krásná slova. Moc mě těšilo! Mějte se famfárově

Ema Hrda 43 před 5 roky

Všimla jsem si že spousty vykřičníků u inzerce je opravdu zbytečných asi lidé co nemají nic na práci

(smazaný uživatel) 30 před 5 roky

Dobrý den, u inzerátu daruji VĚŠÁKY - RAMÍNKA se mi objevuje NENÍ ZA ODVOZ.. Po pravdě řečeno, jsem zde krátce tak jsem si dovolila ke svému inzerátu připsat pokud budete mít někdo nepotřebné vánoční ozdoby, NENÍ však podmínkou. Nicméně tento text jsem už u svého inzerátu vymazala, ale přesto se mi zde stále objevuje NENÍ ZA ODVOZ.
Co s tím? Děkuji. Hana.