Hodnocení

Diskuze » Potřebuju poradit

Pája Myslíková (autor tématu) 1 před 6 roky

Dobrý večer, lze nějakým způsobem změnit hodnocení? Bylo více zájemců a já popletla jejich emailove adresy a ta kterou jsem ohodnotila pozitivně, si to nezasloužila a naopak. Nerada bych slečně uškodila.

Pája Myslíková (autor tématu) 1 před 6 roky

Hledala jsem tak dlouho, až jsem našla, omlouvám se za spam

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

zadnej spam to nejni, tohle je diskusni forum.

helena 41 před 6 roky

Dobrý den, mám stejný problém. Mazala jsem inzerát, u toho jsem udělala hodnocení, ale bohužel někomu jinému. Na svém profilu, když jsem klikla na "přidat hodnocení", tak mi to napsalo, že teď nemůžu udělit žádné hodnocení. Když jsem šla na profil té paní, tak tam je u hodnocení akorát "uděleno" a "obdrženo", ale není tam možnost hodnocení udělit.
Může mi někdo poradit, jak to udělat? Děkuji, Helena

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Pokud chcete změnit či smazat hodnocení, tak musíte ve svém profilu kliknout na "Hodnocení" a následně na "Uděleno".

helena 41 před 6 roky

Dobrý den Moniko,
děkuji za odpověď, ale to není úplně můj problém. Já jsem udělila hodnocení jinému člověku, tím se mi inzerát smazal. To hodnocení u jiného člověka jsem smazala, ale chtěla bych udělit hodnocení té správné paní a to mi nejde, nebo nevím, jak to udělat.
Věděl by někdo, jak na to? Děkuji, Helena

Moše 49 před 6 roky

To pujde asi jen manualnim zasahem, pres programatora...

Moše 49 před 6 roky

P.S. Ted me napadlo, ale stejne musi udelat prvni krok programator:
u toho pozadovaneho inzeratu, v databaze zmenit hodnotu z "uz hodnoceno" na "nehodnoceno" a z "neaktivni" na "aktivni" a az pak se v profilu uzivatele pozadovany inzerat opet zobrazi, jako "platny" a pak muze Helena u toho inzeratu zadat hodnoceni atd. a ve finale opet bude inzerat v datab. (db) oznacen jako "uz hodnoceno".

Samozrejme ty hodnoty v db jsou urcite oznaceny jinak, jde jen o logicky scenar, jak vyvolat zmenu...

kjama 13 před 6 roky

Já mám JINÝ PROBLÉM. Ohodnotila jsem zájemce negativně - zpočátku veliký zájem, milion emailů, dostal adresu i telefon a nakonec nepřišel. Musela jsem si dávat budíka a vstávala o několik hodin dříve, než obvykle jen kvůli němu.
Ale. Jakmile jsem udělila hodnocení, už nemohu ohodnotit paní, která si došla prakticky hodinu poté, co jsem ji kontaktovala, včas, po domluvě, napsala i sms... Lze udělat nějak i toto? Ohodnotit na jednu věc několikrát?

Jolana Schejbalová 13 před 6 roky

Jen dotaz, jak se zde zadává ono hodnocení? Pátrám a žádná ikonka na klik není.

Akela 588 před 6 roky

Hodnocení pokud jste příjemce můžete dát až vás ohodnotí dárce. Pokud darujete vy hodnotíte tak,že dáte věc smazat, vyberete obdarovaného a vyskočí vám nabídka pozitivně,neutrálně a negativně. Dle výběru ohodnotíte.

Jolana Schejbalová 13 před 6 roky

Aha. Divné. Děkuji za odpověď. By se hodilo oboustranné hodnocení.

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Ono to je oboustranné hodnocení, pokud inzerent udělí hodnocení, tak pak uděluje hodnocení protistrana.

Jolana Schejbalová 13 před 6 roky

Jak se to vezme

Petra 1 před 5 roky

Mám podobný dotaz, jako uživatel "kajma". Když jsem nakonec věc udala někomu s pozitivním hodnocením, ale jedna paní z mnoha zájemců mi nepřišla na domluvenou schůzku a po x pokusech o domluvu sem to s ni vzdala. Tak bych ji rada udelaila negativni hodnoceni i kdyz nebyla obdarovana. Toto mozne neni ohodnotit dva lidi k jedne veci?

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Petro, negativní hodnocení nespolehlivého zájemce musíte udělit v průběhu inzerce. V okamžiku, kdy u věci označíte příjemce a udělíte mu hodnocení, tak už další hodnocení není možné.