Převoz odvoz

Diskuze » Nabízím pomoc

Jolana Schejbalová (autor tématu) 13 před 6 roky

Poskytnu za ceny nafty místním dárcům dodávku na převoz čehokoliv Pro případ, že potřebují pomoc tak, jak pomáhají oni jiným. Ne firmám !! Jen osobám !! A jen dárcům, kteří obdarovávají a často!! Nikoliv nováčkům!! Jen je potřeba vždy přesně domluvit odkud kam a kdy. Dodávky nemám stále k dispozici.

Akela 587 před 6 roky

Vynikající nápad a pomoc.

Eva 165 před 6 roky

Rún Korstmos 1 před 6 roky

Jolano, jste skvělá a Vaše iniciativa je krásná! ta nabídka se týká jen Vašeho rodného kraje, nebo i Prahy? mějte krásné dny!

Jolana Schejbalová (autor tématu) 13 před 6 roky

Za splnění podmínky, že půjde o pomoc těm, co zde aktivně pomáhají, kdekoliv. Ale ne ihned, ale po dohodě v určitý den. pomoc musí být výhradně pro ně.

Martina 131 před 6 roky

Jolano,je potřeba zveřejnit i kontakt,aby lidé pomoci mohli využít.

Jolana Schejbalová (autor tématu) 13 před 6 roky

Stačí napsat sem. A doufám, že toho nebude zneužito, jak to češi umí.

Nada 2 před 6 roky

Zdravim Vas pani Jolana, mam zaujem o pomoc z prevozom z Roztokov u Prahy na piatok 24.8. Myslite ze by ste mohla?Prosim moc,som sice novacik na tychto strankach a nemeriam nezistnost na body ..ale verim ze mi pomozete.nada

Ema Hrda 43 před 6 roky

Zdravím Vás milá Jolanko velmi dobrý nápad

Jolana Schejbalová (autor tématu) 13 před 6 roky

Paní Naďo - bez urážky. Nejde o peníze, ale o princip. Ode mne je to pomoc pro ty, kteří pomáhají. Lidí, kteří potřebují maličko pomoct jako právě Vy, je tisíce. Nejsem z Prahy abych takto jen tak pomohla. A pokud pošlu auto z Hradce Králové - tak i za naftu se Vám to nevyplatí. Ale pro obdarovatele, kteří zde bodují, to ráda udělám a ti dají na naftu jen ve svém okruhu a zbytek prodotuji. I já zde odebírám některé věci. Ale proto je nutné to vědět výrazně dopředu, aby se vše naplánovalo.

Magda 23 před 6 roky

To je skvělá myšlenka a pomoc druhým. Bylo by dobré připsat, v jakém okruhu je možná - předpokládám, že nepokryje celou ČR I odvoz jen za cenu nákladů na jízdu by byl super nabídkou.

Jolana Schejbalová (autor tématu) 13 před 6 roky

Magda : Ahoj. Nemám to kompletně promyšlené, teď bojuji s nemocemi. Je tam dáno až po delší době, protože pokud je někdo z Brna, do týdne se tam auto jistě objeví. Pak se ale musí v ten den. Řidič není stěhovák-to upozorňuji předem. Nebude se Vám s ničím tahat. Nějaká piana či postele z pater atd...To si musíte zajistit. Auto bude jen na jednu jízdu, ne na celý den. Musíte také počítat s tím, že to není malá dodávečka, ale plachtová potvora, dlouhá cca 7 metrů a široká 2,5, takže se ne všude vejde. Až budu ok, vše upřesním konkrétně.

Magda 23 před 6 roky

Jolana: Jen aby nedošlo k omylu, já auto nesháním, ale tyto dodatečné informace se určitě budou zájemcům hodit. Ať je brzo lépe!