Martin

Hodnocení Pro Komentář Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářMoc děkuji mladé paní Jurkyové, byla velmi milá a udělali jsme spolu mé sestře velkou radost, s pozdravem Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářJsem moc rád, výborná domluva
Hodnocenípozitivní KomentářBezvasná rodina ,moc ochotní lidé a já jsem jim vděčný, moc děkuji Martin
Hodnocenípozitivní KomentářMockrát děkuji, už visí na polici
Hodnocenípozitivní KomentářDobrý večer, moc děkuji za desky a taky za pomoc při nakládání, vše perfektní
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadná domluva, moc děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářBezva domluva,díky Martin
Hodnocenípozitivní KomentářMnohokrát děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářMnohokrát děkuji, udelal jsem synovi velkou radost, trochu jsem zazmatkoval. ale vše dobře dopadlo, ještě jednou děkuji Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářVelmi příjemný člověk ,dokonale jsme se dohodli, ještě jednou mnohokrát děkuji, Martin Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadný člověk, všechno přesně jak jsme se domlivili,ještě jednou mnohokrát děkuji, tak ať se daří, Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadný člověk a vše perfektně klaplo, zakže díky moc
Hodnocenípozitivní KomentářSkvělý mladý člověk,moc děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářZa vše děkuji skvěle jsme se domluvili
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji panu Kerblovi za kolo pro přítelkyni, setkání bylo skvělý a já přítelkyni udělám nejen radost, ale zároveň jí ušetřím peníze, tak ať se daří, M. Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji panu Šindelářovi, skvěle jsme se domluvili , všechno bylo tak jak to bývá u spolehlivých a čestných lidí zvykem, tak ať se daří, M. Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářRád bych poděkoval paní Markétě, skvěle jsme se dohodli a ještě mi věci pomohla naložit, tak ať se daří, s pozdravem Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji panu Kudovi za rozebraná kachlová kamna, určitě je dám dohromady a budou sloužit, skvěle jsme se domluvili a kamna už mám na chalupě, takže díky a ať se Vám vše daří, s pozdravem Martin rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji paní Gondekové, dokonale jsme se domluvili a já budu mít krásnou linku v zahradním domku, děkuji a zdravím Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji paní Magdaleně za kola na Peugeota, skvěle jsme se domluvili a já jsem udělal radost mé přítelkyni, zdravím Martin.
Hodnocenípozitivní KomentářJeště jednou děkuji, bezva domluva, sice jsme se chvíli hledali, ale pak jsme se zasmáli, tak ať se daří, posílám pozdrav M. Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní domluva a úžasné setkání přímo na křižovatce, moc děkuji a zdravím, M. Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadný člověk a dokonalá dohoda, vše na 100 procent, ještě jednou děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadná rodina, skvělá domluva a spolehlivost, děkuji a přeji hodně zdraví do novéhé roku, Martin Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářRád bych poděkoval paní Mráčkové za myčku nádobí, v sobotu ji vyčistím a instaluji, děkuji a ať se přestavba podaří, zdraví M. Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářRád bych ještě jednou poděkoval uživateli Saido za poklice, už jsou na autě, díky moc a ještě jednou děkuji, M. Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji Judy za lednici,Už jsem se pustil do opravy, k mým účelům bude sloužit, díky a hezký den, Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářMoc děkuji paní Bergmanové za tálový sporák, perfektně jsme se domluvili a sporák už mám na chatě a budu ho restaurovat, s pozdravem Martin Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářPoděkování panu Kohoutovi.teprve nyní mě syn naučil jak učinit poděkování, děkuji panu Kohoutovi, trouba synovi slouží, S pozdravem Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářOmlouvám se, ale konečně mě syn naučil jak poděkovat,tímto děkuji za pračku kterou jsem sám opravil a již funguje, díky a pozdravuji, Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji panu Šimečkovi, vše proběhlo naprosto dokonale, s pozdravem Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářRád bych poděkoval panu Somerovi, perfektně jsme se domluvili a postel už mám doma, ještě jednou díky, Martin Rippl.
Hodnocenípozitivní KomentářVelice slušné jednání a hlavně pomohla mé invalidní sestře,ještě jednou děkuji, Martin Rippl
Hodnocenípozitivní KomentářRád bych kladně ohodnotil paní Jekeey, velmi slušná mladá paní, perfektní domluva a spolehlivost, tímto ještě jednou děkuji, Martin